TELEFON- OCH SMS-BETALNING FÖR PARKERING

Vi erbjuder telefon- och sms-betalning för parkering i samarbete med EasyPark. En modern, smidig och kostnadseffektiv lösning för både er och era parkörer.

TELEFON- OCH SMS-BETALNING FÖR PARKERING

Vill ni ge era parkörer möjlighet att enkelt betala sin parkering med sin mobiltelefon? Telefon- och sms-betalning för parkering har många fördelar: det är miljövänligt, smidigt och lättåtkomligt och medför dessutom goda möjligheter till ett stärkt kassaflöde. En modern, smart och gynnsam lösning som både ni och besökarna på er parkering kommer att uppskatta!

Telefon- och sms-betalning för parkering – så fungerar det

Svea P-service erbjuder telefon- och sms-betalning för parkering som tilläggstjänst när ni anlitar oss för parkeringsservice i Stockholms län. Detta innebär att era parkörer kan betala sin parkering med hjälp av sin telefon på ett smidigt sätt som samtidigt underlättar förvaltningen av er parkering. Parkören laddar ned EasyParks app i sin telefon, registrerar sitt fordon och kan därefter enkelt starta sin parkering.

Uppsättning av en digital betallösning med elektroniska biljetter sker via vår samarbetspartner EasyPark och bekostas av Svea P-service.

EasyPark som samarbetspartner

På Svea P-service är vi måna om våra kunder såväl som våra kunders parkörer. Därför har vi valt att samarbeta med EasyPark. Vårt val landade på EasyPark då de tillhandahåller flexibla, användarvänliga och kostnadseffektiva lösningar som uppskattas av parkörerna – hela 96 % är nämligen nöjda med deras tjänster.

Med EasyPark betalar era parkörer enbart för den tiden de verkligen använder. Dessutom har de möjlighet att själva välja vilken betalmetod som passar dem bäst – debet-/kreditkort, Apple Pay, Swish eller PayPal. De kan även registrera ett företagskonto i appen och på så sätt separera sina privata parkeringar från de parkeringar de gör i tjänsten.

Är detta någonting för er parkering?

Vill ni veta mer om hur telefon- och sms-betalning kan bidra till att optimera er parkering? Då är ni varmt välkomna att kontakta oss på Svea P-service. Vi finns till hands för att besvara alla frågor ni kan tänkas ha och hjälper er att avgöra om detta är en tjänst som passar just er parkering.

Vill ni veta mer?

Vill ni veta mer om hur vi arbetar med parkeringsbevakning?Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om oss och våra tjänster.

Scroll to Top