PARKERINGSÖVERVAKNING

Svea P-service erbjuder komplett parkeringsbevakning i Stockholms län. Moderna skräddarsydda lösningar med trygga villkor och personlig och snabb service.

PARKERINGSÖVERVAKNING I HELA STOCKHOLMS LÄN

Svea P-service är ett modernt fullserviceföretag inom parkeringsövervakning. Vi ser till att era parkeringsregler efterföljs och att er parkeringsyta är representativ och optimerad på ett kostnadseffektivt sätt efter era förutsättningar och behov. Alltid med flexibla avtal, trygga villkor och personlig kundservice.

Så arbetar vi med parkeringsbevakning

Vi övervakar och tillser att gällande parkeringsbestämmelser efterlevs för ett trafiksäkert flöde samt för att se till att besökare med rätt behörighet nyttjar er parkeringsyta. Vi lägger stor vikt vid att säkerställa att utfärdandet av kontrollavgifter alltid sker på ett korrekt sätt för att undvika missnöjda parkörer. Detta gör vi bland annat genom att använda oss av den senaste parkeringstekniken på marknaden – alla våra parkeringsvakter som utför parkeringsbevakning är till exempel utrustade med moderna handdatorer som underlättar arbetet.

Skräddarsydda upplägg för parkeringsövervakning

Med oss som samarbetspartner får ni en högre kvalitet och en ökad lönsamhet i er parkeringsanläggning genom skräddarsydda upplägg som tagits fram enbart för er. Utöver sedvanlig parkeringsövervakning tillhandahåller vi en rad olika kringtjänster som på olika sätt bidrar till en trygg, problemfri och framtidssäker parkeringsmiljö med nöjda parkörer.

I samråd med er som fastighetsägare hittar vi rätt kringtjänster för att göra just er parkeringsyta optimal. Vi tillhandahåller till exempel digitala lösningar inom parkeringsbevakning för effektivare administrering av parkeringstillstånd och smidig telefon- och sms-betalning som gör det möjligt för era parkörer att betala sin markering med sin mobiltelefon.

Ni kan hitta mer information om vilka kringtjänster vi erbjuder på vår hemsida.

Erfaren och engagerad personalstyrka

Hos oss arbetar en erfaren, engagerad personalstyrka som alla arbetar mot samma gemensamma mål: att vår parkeringsövervakning ska resultera i ett mervärde för er som uppdragsgivare. På vårt huvudkontor arbetar idag 7 medarbetare med att bistå våra kunder med en hög servicegrad. Våra parkeringsvakter ute på fältet är välutbildade inom sitt område för att alltid vara representativa, inge förtroende och för att alltid kunna lösa olika typer av situationer och eventuella konflikter som kan uppkomma på ett smidigt och korrekt sätt.

Vill ni veta mer?

Vill ni veta mer om hur vi arbetar med parkeringsbevakning?Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om oss och våra tjänster.

Scroll to Top