PASSAGESYSTEM FÖR GARAGE OCH PARKERING

Svea P-service erbjuder moderna skräddarsydda passersystem för garage och parkeringar i hela Stockholms län. En framtidssäker, praktisk och smidig lösning.

FLEXIBLA PASSAGESYSTEM FÖR GARAGE OCH PARKERING

Passagesystem för garage och andra parkeringsytor är ett framtidssäkert, praktiskt och kostnadseffektivt alternativ som ökar tryggheten i er parkeringsmiljö. Svea P-service erbjuder moderna skräddarsydda passersystem för garage och infarter med den senaste tekniken samt smidiga in- och utcheckningssystem.

Fördelar med passersystem för garage och parkering

Ett flexibelt och användarvänligt passagesystem är en modern lösning med låga driftkostnader som både ni och era parkörer kommer att uppskatta. Ni får en ökad kontroll på vilka som vistas på er parkeringsyta genom att säkerställa att enbart fordon med rätt behörighet har tillgång till parkeringen. Ni har dessutom möjlighet att anpassa passagesystemet på olika sätt efter just era behov och förutsättningar för att få en optimal lösning.

Våra tillförlitliga, effektiva och välfungerande passersystem är försedda med bland annat automatiserade bommar och kameror som läser in fordonens registreringsnummer. Detta innebär att ni inte behöver ha personal på plats för incheckning samtidigt som ni garanterar era besökare en snabb och smidig in- och utfart. Genom högfunktionella bommar som snabbt öppnas och stängs undviks trängsel, vilket garanterar ett störningsfritt trafikflöde.

Vi ser till att ni får ett välfungerande passagesystem

På Svea P-service har vi specialistkunskap inom passagesystem och ser till att ni får en skräddarsydd lösning anpassad efter era behov och er parkeringsytas förutsättningar. Vi har kompetensen som krävs för att kundanpassa våra passagesystem för garage och andra typer av parkeringsmiljöer – oavsett hur er parkering ser ut finns det alltså en lösning som passar just era behov. Genom en nära dialog med er som fastighetsägare tar våra erfarna medarbetare fram en optimal lösning med utgångspunkt i era önskemål.

Är passagesystem någonting för er parkeringsyta?

Ni är varmt välkommen att kontakta oss på Svea P-service för ett kostnadsfritt, icke bindande samtal kring huruvida ett passersystem för garage och parkering är någonting ni vill investera i. Våra kompetenta och engagerade säljare konsulterar er inför ert val och berättar mer om hur ett kostnadseffektivt passagesystem kan optimera just er parkering.

Vill ni veta mer?

Vill ni veta mer om hur vi arbetar med parkeringsbevakning?Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om oss och våra tjänster.

Scroll to Top