DIGITALA PARKERINGSAUTOMATER

Vi erbjuder användarvänliga och kostnadseffektiva parkeringsautomater som en del av våra tjänster inom parkeringsservice. Drift, service och tillsyn ingår.

DIGITALA PARKERINGSAUTOMATER

Svea P-service erbjuder användarvänliga digitala parkeringsautomater som en del av våra tjänster inom parkeringsservice med drift, service och tillsyn inkluderat. Det enda ni ansvarar för är framdragning av den ström som är nödvändig för att installera parkeringsautomaterna på eller i anslutning till er parkering – resten sköter vi!

Därför ska ni investera i digitala parkeringsautomater

Genom att satsa på digitala parkeringsautomater gör ni en progressiv och miljövänlig investering som underlättar för era parkörer, då de slipper gå tillbaka till sin bil med en fysisk biljett. Detta är någonting vi brinner för på Svea P-service: moderna och användarvänliga lösningar som bidrar till att skapa en välfungerande parkeringsmiljö och som samtidigt genererar ett stärkt kassaflöde för er som fastighetsägare.

Ni får en smidig betallösning där parkören anger sitt fordons registreringsnummer i automaten via skärmens digitala tangentbord för att sedan få ett elektroniskt kvitto. Våra parkeringsvakter ser sedan att parkören har betalat sin parkering direkt i sina handterminaler via registreringsnumret.

Svea P-service – er trygga samarbetspartner

När ni lämnar över ansvaret för era parkeringsautomater till oss kan ni känna er trygga med att ni får en problemfri, användarvänlig och gynnsam betallösning. Om någonting mot förmodan skulle behöva åtgärdas är vi snabbfotade och ser till att allt fungerar som det ska snarast. Vi har investerat i vår tekniska avdelning just av skälet att snabbt kunna hantera eventuella problem. Som kund hos oss får ni dessutom en egen kontaktperson för att det ska vara tydligt vem ni ska vända er till när ni behöver hjälp med service eller har frågor.

Vill ni veta mer?

Vill ni veta mer om hur vi arbetar med parkeringsbevakning?Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om oss och våra tjänster.

Scroll to Top