OM OSS

Svea P-service AB är ett fullserviceföretag inom parkeringsövervakning med huvudkontor i Södertälje och ett geografiskt arbetsområde över hela Stockholms län.

FULLSERVICEFÖRETAG INOM PARKERING

Svea P-service AB högsta prioritet gentemot uppdragsgivare och kunder är att tillhandahålla en hög kundnöjdhet i våra tjänster. Vi arbetar därför alltid utifrån ett kundperspektiv och skräddarsyr lösningar till den enskilde uppdragsgivarens önskemål och efter dennes instruktioner.

Vi värdesätter den personliga kontakten, där vi är snabbfotade och alltid värnar om relationen med Er som kunder, men även Era besökare. För att vara extra lyhörda kring detta så delar vi ut en personlig kontaktperson till respektive uppdragsgivare, istället för att behöva ”bollas” runt mellan olika personer inom företaget. Detta medför att man som uppdragsgivare får en snabb beslutsprocess och att man undviker bortfall av kvalitet. Kontaktpersonen utför samtliga av sina uppdrag med professionalitet och hög servicegrad.

HÖG KVALITET

En central del i arbetet med att upprätthålla hög kvalitet på parkeringstjänster är möjligheten att snabbt åtgärda de fel som kan uppstå på en parkeringsanläggning. Det kan vara allt ifrån en felande biljettautomat som inte fungerar eller en port som inte öppnas eller stängs som den ska. För att snabbt kunna åtgärda de problem som kan uppstå har Svea P-service AB prioriterat att investera i sin tekniska avdelning.

Svea P-service erbjuder både traditionella och digitala lösningar för dig som söker ett tryggt och lönsamt samarbete för just din parkering.

Scroll to Top