PARKERINGSBOLAG SÖDERTÄLJE – SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Svea P-service är ett modernt parkeringsbolag med bas i Södertälje som erbjuder moderna tjänster inom parkering och skräddarsyr lösningar efter era behov.

PARKERINGSBOLAG SÖDERTÄLJE – SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Varmt välkommen till Svea P-service – ert lokala parkeringsbolag i Södertälje! Vi är ett fullserviceföretag inom parkeringsövervakning med huvudkontor i Södertälje och ett geografiskt arbetsområde i hela Stockholms län. Med oss som samarbetspartner får ni en trygg, välfungerande och kundvänlig parkeringsmiljö som dessutom genererar ett stärkt kassaflöde.

Det engagerade parkeringsbolaget i Södertälje

Svea P-service anlitas av stora såväl som små uppdragsgivare som alla har olika förutsättningar i sina parkeringsmiljöer. Vår erfarna personal ser till att era parkeringsregler efterföljs och att parkeringen är trafiksäker under dygnets alla timmar. Vårt parkeringsbolag i Södertälje besitter dessutom en gedigen kompetens kring hur man bäst nyttjar potentialen i en parkeringsyta för att göra den både optimal och kostnadseffektiv. När ni väljer oss som samarbetspartner får ni således en skräddarsydd lösning som tagits fram för just er parkering.

Välfungerande parkeringslösningar för er och era parkörer

Vi är ett parkeringsbolag i Södertälje som lägger stor vikt vid att våra tjänster ska gynna både er som uppdragsgivare och era parkörer. Vi ser nämligen nöjda parkörer som ett kvitto på att man skapat en välfungerande parkering med rätt kringtjänster.

 

Våra flexibla kringtjänster inom parkeringsservice i Södertälje omfattar allt från moderna digitala parkeringstillstånd till smidiga passagesystem till effektiv och korrekt skyltning. Oavsett hur era behov och förutsättningar ser ut tar vi fram ett skräddarsytt upplägg anpassat för just er parkering – alltid med målet att ni ska få en välfungerande och inkomstbringande parkering med nöjda parkörer.

Den viktiga dialogen med er som uppdragsgivare

På vårt parkeringsbolag i Södertälje strävar vi efter att ha en god dialog med er som uppdragsgivare. Efter många år i branschen vet vi att en god kommunikation med er borgar för den mest optimala lösningen. Vi vet också att ni som uppdragsgivare ofta besitter en värdefull kännedom om er parkeringsyta – en kännedom som tillsammans med vår expertis inom parkeringsbevakning kommer att generera i det bästa upplägget för just er.

För att säkerställa att era behov alltid tillgodoses på bästa sätt får varje kund en egen kontaktperson hos oss på Svea P-service. På så sätt blir det tydligt vem ni ska vända er till samtidigt som ni kan känna er trygga med att ingenting faller mellan stolarna. Detta är extra smidigt om någonting behöver åtgärdas på er parkering, då er kontaktperson ser till att ärendet löses snabbt och smidigt för att undvika missnöjda parkörer och förebygga risken för minskade inkomster för er.

Bli kund hos vårt parkeringsbolag i Södertälje

Vill ni veta mer om hur vårt parkeringsbolag i Södertälje kan hjälpa er med optimering av er parkeringsyta? Tveka då inte att kontakta oss för ett förutsättningslöst samtal där vi tillsammans går igenom era önskemål och behov.

Ni kan nå oss via telefon och mejl och vi bokar gärna in er för ett kostnadsfritt förutsättningslöst möte där ni får träffa en av våra engagerade medarbetare som kan berätta mer om hur vårt parkeringsbolag i Södertälje kan hjälpa er att få en välfungerande parkering!

Vill ni veta mer?

Vill ni veta mer om hur vi arbetar med parkeringsbevakning?Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om oss och våra tjänster.

Scroll to Top