PARKERINGSBOLAG STOCKHOLM – SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Svea P-service är ett modernt och flexibelt parkeringsbolag verksamma över hela Stockholms län. Vi erbjuder skräddarsydd parkeringsservice efter era behov.

PARKERINGSBOLAG STOCKHOLM – SKRÄDDARSYDDA LÖSNINGAR

Svea P-service är ett välrennomerat parkeringsbolag i Stockholm som tillhandahåller komplett parkeringsbevakning med fokus på innovativa och kostnadseffektiva lösningar, flexibla avtal och personlig kundservice. Vi ser till att ni får en välfungerande, trafiksäker och inkomstbringande parkering anpassad efter era önskemål och behov. Alltid med trygga villkor och riktigt god kundservice. Välkommen till oss!

Svea P-service – det trygga parkeringsbolaget i Stockholm

När ni lämnar ansvaret över er parkeringsyta till oss kan ni känna er trygga med att vi vårdar ert förtroende med omsorg. Vi ser till att er parkering är trafiksäker, att gällande parkeringsregler efterföljs och ansvarar dessutom över att ni alltid har en representativ parkering ni kan vara stolta över. Vårt övergripande fokus är att ni ska få en välfungerande parkering med nöjda parkörer som samtidigt genererar ett stärkt kassaflöde till er som fastighetsägare.

Skräddarsydda lösningar och personlig service

Med Svea P-service får ni ett parkeringsbolag i Stockholm som går den extra milen för att ni ska få en högre kvalitet och en ökad lönsamhet i er parkeringsanläggning. Hos oss arbetar en kompetent personalstyrka med lång vana av att ta fram optimala lösningar för stora såväl som små uppdragsgivare i hela Stockholms län. Vi ser potentialen i er parkeringsyta och ser till att den nyttjas på bästa tänkbara sätt genom moderna och användarvänliga lösningar som digitala parkeringstillstånd, telefon- och sms-betalning och smarta passagesystem.

För oss är det viktigt att ni känner att ni känner att vi värnar om er som kund och att ni upplever vårt samarbete som smidigt och problemfritt. Som kund hos vårt parkeringsbolag i Stockholm blir ni därför tilldelade en egen kontaktperson som ser till att era behov blir tillgodosedda och att eventuella ärenden alltid löses snabbt.

Nära dialog med er som uppdragsgivare

På vårt parkeringsbolag i Stockholm är en god dialog med er som uppdragsgivare en viktig grundbult i vår verksamhet. Detta eftersom vår erfarenhet har visat att den bästa lösningen för varje individuell kund alltid bör tas fram i samråd med kunden i fråga. Som uppdragsgivare har ni ofta en värdefull kännedom om just ert parkeringsområde – och denna använder vi oss av när vi tar fram vårt skräddarsydda erbjudande för er. Vårt framgångsrecept för en optimal lösning är alltså er kännedom om er parkering i kombination med vår expertis och gedigna erfarenhet som parkeringsbolag i Stockholm!

Bli kund hos vårt parkeringsbolag i Stockholm

Är ni intresserade av att låta vårt parkeringsbolag i Stockholm hjälpa er med parkeringsbevakning? Då är ni varmt välkomna att kontakta oss – vi berättar gärna mer om hur vi ser till att just er parkering nyttjas och förvaltas på bästa tänkbara sätt!

Ni kan kontakta oss via mejl alternativt telefon, där ni även kan boka in en tid för ett kostnadsfritt personligt möte med en av våra engagerade säljare.

Vill ni veta mer?

Vill ni veta mer om hur vi arbetar med parkeringsbevakning?Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om oss och våra tjänster.

Scroll to Top