DIGITALA PARKERINGSTILLSTÅND

Utöver fysiska parkeringstillstånd erbjuder vi även digitala parkeringstillstånd när ni tar del av våra tjänster inom parkeringsservice.

DIGITALA PARKERINGSTILLSTÅND

Utöver traditionella fysiska parkeringstillstånd erbjuder vi på Svea P-service även digitala parkeringstillstånd när ni tar del av våra tjänster inom parkeringsservice – en smidig lösning för er såväl som för era parkörer! Vi erbjuder dessutom våra uppdragsgivare en egen kundinloggning som gör att ni har möjlighet att själva sköta administrationen av era parkeringstillstånd.

Digitala parkeringstillstånd – så fungerar det

Med moderna digitala parkeringstillstånd administreras alla era parkeringstillstånd i ett och samma system. Detta innebär att hela processen med allt från köplatser till avtalssignering och löpande betalning är digitaliserad samtidigt som ni får en bättre överblick över era utfärdade parkeringstillstånd.

 

Digitala parkeringstillstånd minskar risken för felhanteringar av olika slag då allt sköts digitalt – man slipper alltså de problem som kan uppstå med fysiska tillstånd. En parkör som innehar ett digitalt parkeringstillstånd har sitt registreringsnummer registrerat i ett system, vilket gör att de parkeringsvakter som kontrollerar fordonen på en parkering direkt ser i sin handdator att parkören i fråga har ett giltigt tillstånd. Svea P-service bekostar parkeringstillstånden när ni anlitar oss för parkeringsservice.

Möjlighet till egen kundinloggning

På Svea P-service strävar vi alltid efter att kunna erbjuda våra uppdragsgivare moderna, flexibla och smidiga tjänster som underlättar och effektiviserar förvaltningen av kundens parkeringsmiljö. Därför erbjuder vi våra kunder en egen kundinloggning som gör det möjligt för er att själva administrera era parkeringsärenden. Detta är en uppskattad valmöjlighet för många av våra kunder som önskar sköta förvaltningen av sin parkeringsyta i egen regi, då det ofta resulterar i en lönsam inkomstkälla för markägaren.

Vill ni veta mer?

Vill ni veta mer om hur vi arbetar med parkeringsbevakning?Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om oss och våra tjänster.

Scroll to Top